REVISED AGENDA

ROCHESTER INSTITUTE OF TECHNOLOGY ACADEMIC SENATE APRIL 14, 2016 - 12:05-1:50 p.m. CAMPUS CENTER/BAMBOO ROOM/2610

- 1. Call to Order: 12:05 p.m.
- 2. Communication Officer's Report: Minutes of April 7, 2016 [Vote]
- 3. Executive Committee Report (Dr. Hossein Shahmohamad, Chair)
- 4. Academic Senate Executive Committee Elections (5 minutes, 12:10-12:15)

Executive Committee Nominees

<u>Chair</u>

Chris Collison, COS

Vice Chair

Heidi Nickisher, CIAS Eli Saber, KGCOE

Operations Officer

Hamad Ghazle, CHST

Treasurer

Kim Kurz, NTID Elena Rakhimova-Sommers, COLA

Communications Officer

Jules Chiavaroli, GIS

5. Reports and Business:

- A. edX Update: Neil Hair, Executive Director, Innovative Learning Institute; Deborah Blizzard, Chair and Associate Professor, Department of Science Technology and Society, College of Liberal Arts (5 minutes, 12:15-12:20 p.m.)
- B. Me, Myself and KGCOE: Marcin Lukowiak, KGCOE Senator (5 minutes, 12:20-12:25 p.m.)
- C. Global Education Task Force Final Report: Zack Butler, Chair (20 minutes, 12:25-12:45 p.m.)
- D. Policy E6.0 (Policy on Faculty Rank and Promotion) Proposed Revisions: Kristen Waterstram-Rich, FAC Chair (30 minutes, 12:45 -1:15 p.m.) [Presentation and Possible Vote]
- E. Academic Support and Student Affairs Committee: Nick Giordano, Chair of AS/SA Committee (20 minutes, 1:15-1:35 p.m.)
- F. Other Business If Time Allows
- G. Adjournment